default-logo

TEATRUL NOSTRUM

Este vară, este timpul când teatrele se pregătesc pentru o vacanță binemeritată.
TEATRUL NOSTRUM care a luat ființă sub egida Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România – președinte dl Doru Dinu Glăvan, un partener și un susținător al multor evenimente culturale deosebite organizate de membrii uniunii, își închide stagiunea.
În sala AGIR-Asociația Generală a Inginerilor din România, București, în ziua de 26 iunie a.c. Teatrul NOSTRUM a prezentat spectacolul de divertisment „D-ale Vieții…”, retrospectivă a Stagiunii 2016-2017. Coordonator teatru Rodica Subțirelu. Director artistic actrița româno-canadiană Claudia Motea.
Evenimentul a fost în genul spectacolelor de revistă, umorul și buna dispoziție, transmise de actori spectatorilor s-au întâlnit, într-o stare de bine, adeverindu-se că râsul este o terapie benefică pentru toate vârstele.
Scenetele aparținând unor autori clasici și contemporani au fost interpretate cu talent și entuziasm creator de membrii trupei: Daniel Neguț, Geta Heimerl, Dan Gîju, Dana-Irina Gîju, Cristian Fofircă, Mariana Anghel, Corneliu Zeana, Viorel Speteanu, Mihaela Refca, George Vlaicu, George Ioan Hodor, Mihai Voicu, Virginia Udatu, Gabriela Enescu, Ioan Lorinczi, Claudia Motea, Rodica Subțirelu, Alexandru Armeanu-orgă. Invitați speciali: Soprana Rodica Anghelescu și prof.univ.dr. Nicolae Vasile.

Mulțumim pentru sprijin și susținere Uniunii Artiștilor Plastici, partenerul nostru permanent, și Centrului Cultural „Jean Louis Calderon”, care a fost alături de noi încă de la înființarea Teatrului NOSTRUM.

Mihaela Rusu

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*