default-logo

AFCN invită operatorii culturali la consultare publică

Administrația Fondului Cultural Național invită operatorii culturali joi, 6 iulie, la o sesiune de consultare publică, care vizează discutarea ariilor și a priorităților de finanțare pentru proiecte culturale. Conform calendarului anunțat, AFCN va lansa la 1 septembrie o nouă sesiune de finanțare destinată proiectelor și programelor culturale, ce se vor derula începând cu luna ianuarie 2018.

Pentru ultimele două sesiuni au fost definite câte trei priorități specifice pentru fiecare arie de finanțare. Pentru aducere aminte, găsiți informațiile legate de cea mai recentă sesiune pe pagina noastră, la http://www.afcn.ro/media/Prioritati finantare proiecte culturale sesiunea II 2017.pdf. Este de asemenea disponibil și un glosar de termeni care clarifică înțelesul fiecărui enunț formulat. (Vezi http://www.afcn.ro/media/glosar de termeni martie 2017 1.pdf).

Întâlnirea va avea loc la Clubul Țăranului începând cu ora 17:00. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră prin e-mail la adresa carmen.corbu@afcn.ro până vineri, 30 iunie. Cei care nu pot participa, dar doresc să ne transmită puncte de vedere sunt invitați să o facă tot până la 30 iunie.

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*