default-logo

Apelul Unionistilor- 27 martie zi nationala

Adaugat pe 20 Mar 2017
De :
Comentarii oprite

Salutare unioniști de pretutindeni,
Nu ne-am mai auzit demult. Voi mai trăiți? Noi da! Și credem că e nevoie de regruparea tuturor pentru a ține cauza Unirii în actualitate. Noi în ultima vreme am muncit mult la primul post TV unionist din R. Moldova, care acum e pe majoritatea rețelelor de cablu de acolo.

Vine 27 martie! Prin votul parlamentarilor, ziua Unirii Basarabiei cu România a fost votată ca sărbătoare națională.
Pentru a da un impuls și mai mare, la București și Chișinău vom marca ziua după cum urmează:

– mergem cu toții la Chișinău unde va avea loc marșul Unirii – duminică, 26 martie de la ora 14:00, de la Academia de Științe (bulevardul Ștefan cel Mare nr.1).

– cine nu poate, e invitat la București, la „Berăria H” la sărbătoarea organizată de la ora 16:00 de Primăria sectorului 1. Cântă Nicolae Furdui Iancu și alți artiști de muzică populară patriotică, dar și fiul regretaților Ion și Doina Aldea Teodorovici. Avem invitații pentru voi toți la sediul nostru, cine dorește să ne anunțe.
– Filialele noastre ne-au anunțat despre acțiuni care au loc chiar pe 27 martie la Brașov, Timișoara sau Pitești. Oriunde vă găsește ziua de luni, 27 martie, încercați să transmiteți ca Vrem Reunirea iar Anul 2018 este despre Basarabia.

Cum nu putem să dezvoltăm pe mai departe postul de televiziune (armă importantă în a combate propaganda antiromâneasscă de la Chișinău), vă rugăm, ca în fiecare an, să redirecționați cei 2% din impozitul pe venit noi, completând formularul de aici și trimițându-l pe contact@actiunea2012.ro (completați doar partea I. și semnătura).

Noutatea e că s-au unificat inclusiv programele pentru ONG-uri și, de anul acesta, și cei din R.Moldova pot să facă același lucru aici.

Desigur, avem nevoie și de donații, fără de care nu am fi existat toți anii aceștia, așa că reamintim și pe această cale: e singura formă prin care putem continua proiectul Unirea TV.

Pentru acum atât, după 27 martie vom începe să punem iarăși presiune pe clasa politică, să miște concret, cum a promis în campaniile electorale.
Fiți alături, că avem nevoie!

PARTICIPATI, MEDIATIZATI SI SUSTINETI MORAL SI FINANCIAR REINTREGIREA ROMANIEI!

George Simion
+40723590742

Despre Autor

Articole asemanatoare