default-logo

CONCORDIA Ball 2017

Balul Clubului de Presă al jurnaliștilor profesioniști din Viena ”CONCORDIA” – la care suntem membri și 3 jurnaliști austrieci de origine română: Mihai ANTHONY, Ioan GODJA și Agnes ORBAN –, celebrul CONCORDIA Ball, ajuns la cea de-a 164-a ediție, s-a desfășurat și anul acesta tot în sălile festive și în curtea arcadelor Primăriei vieneze RATHAUAS, sub lozinca „Vino, dansează cu mine!“ – având ca parteneri organizatori, pe lângă alte 20 de Firme din Viena, și Ambasada Indiei din Austria, în prezența E.S. Doamnei Ambasador Renu Pall.

Vineri, 2 iunie 2017 au petrecut clipe de neuitat, pe o vreme caniculară (ca. 33° C), peste 2.500 de invitați – jurnaliști, scriitori, oameni de afaceri, politicieni, diplomați – îmbinând programul relaxant de dans și petrecere cu discuții interesante pe teme culturale, politice și de afaceri.
Eleganța costumelor – doamnele în rochii lungi, de seară, iar domnii în frac, smoching sau uniformă militară – și coafiurile deosebite au evidențiat nota festivă a tradiționalei manifestări. Zeci de perechi de studenți debutanți (pregătiți de Școala de dans Chris) au făcut parte, sub privirile mândre ale rudelor și prietenilor din comitetul de deschidere al Balului. Alături de nemuritoarele valsuri vieneze, de foxtrott, tango, cha-cha-cha, rumba, samba sau boogie au fost prezentate și dansuri tradiționale indiene, precum „Aaja Nachle” și „Dhol Baaje” – Bollywood Tanz-Shows, interpretate de Tatjana Wegner & the BollyDance-Company, muzică de Jass, Show-uri, pe gustul tuturor participanților.
Biletele de Bal – la prețul de 95 € (40 € pentru studenți) și rezervările la mese (între 80 și 200 € pentru două persoane) – au fost aproape de neajuns.

Presseclub Concordia Ball este, alături de Balul Operei din Viena, unul din balurile cu cea mai veche tradiție, care a fost preluat și de alte instituții culturale din întreaga lume.

Agnes-Maria ORBAN,
Repoeter corespondent VOCEA TA
Membră a UZPR și a
Presseclub CONCORDIA

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*