default-logo

Dan Teodorescu, premiat de APSR pentru intreaga cariera de jurnalist sportiv

La Bucureşti, la sediul COSR: Dan Teodorescu, premiat de Asociaţia Presei Sportive din România pentru întreaga carieră!

La Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Asociaţia Presei Sportive din România (APSR) a organizat Gala Laureaţilor din mass-media naţională pentru activitatea depusă de jurnaliştii sportivi în 2016.
În ziua de sâmbătă, 18 martie 2017, jurnalistul ieşean Dan Teodorescu a primit din partea APSR, prin domnii Dumitru Graur (preşedintele APSR) şi Emanuel Fântâneanu (membru în conducerea executivă a Asociaţiei Internaţionale a Presei Sportive / AIPS) premiul „Aurel Neagu” pentru întreaga carieră.
În „Sala Amfiteatru” din cadrul COSR s-au aflat trei generaţii din familia Teodorescu (bunicul Dan, fiul Daniel şi nepotul Silviu). Din cele 10 premii acordate de APSR, numai

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

două au mers în provincie, unul la Iaşi şi altul la Cluj-Napoca, celelalte opt rămânând în Capitală!
Manifestarea a fost deschisă de preşedintele APS România, binecunoscutul jurnalist Dumitru Graur, care a spus: „Este a doua oară în mandatul meu când se acordă premiile APSR. Am reluat această veche tradiţie, am pus-o din nou în valoare. În 2017, APSR împlineşte 90 ani de existenţă, ea a fost înfiinţată în 1927. Vom decerna în continuare cele 10 premii pentru activitatea depusă de colegii noştri în 2016”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Premiile APSR pentru 2016 au fost următoarele:
– Radio – Premiul “Ion Ghiţulescu”: Secţia Sport Radio România Actualităţi pentru transmisiile de la EURO 2016 şi JO Rio 2016.
– Emisiune TV – Premiul “Emanuel Valeriu”: Dolce Sport, pentru pachetul de programe realizat la transmisiile de la EURO 2016 la fotbal.
– Comentariu TV – Premiul “Cristian Ţopescu”: George Dobre (Digi Sport).
– Presa scrisă – “Premiul Ion Cupen”: Andru Nenciu (Prosport).
– Fotografie – Premiul “Petru Fuchs”: Cristian Preda (Gazeta Sporturilor).
– Blog sportiv – Premiul “Teodora Maftei”: Lucian Oprea, freelancer, pentru bloguloprealuciansport.wordpress.com.
– Tânăr jurnalist – Premiul “Grigore Caracostea”: Cristian Aszalos (Look TV Cluj-Napoca).
– Întreaga activitate – Premiul “Aurel Neagu”: Dan Teodorescu (Iaşi).
– Carte sportivă – Premiul “Ioan Chirilă”: Cătălin Oprişan, pentru volumul “Istoria echipei naţionale de fotbal”
– Premiu special al APSR: Cătălin Tolontan, Mirela Neag, Răzvan Luţac (Gazeta Sporturilor), pentru anchetele efectuate în serviciul public.
Premiile APSR au fost înmânate laureaţilor de Dumitru Graur, Emanuel Fântâneanu, Gabriel Balica, Cătălin Cârnu, Emil Grădinescu, Sandu Enciu.

,

Despre Autor

Articole asemanatoare