default-logo

Dezbatere publica – Agricultura românească – realitate și mituri

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România în colaborare cu Universitatea din Craiova și Biblioteca Județeană Dolj ”Alexandru și Aristia Aman” organizează luni, 13 martie 2017, la ora 11.00, la Biblioteca Județeană Dolj ”Alexandru și Aristia Aman” dezbaterea publică Agricultura românească – realitate și mituri.
În contextul în care între realitatea din proximitatea temporală și locală și realitatea jurnalistică (filtrată prin personalitatea jurnalistului și strategiile de programe ale instituției mediatice pe care o reprezintă) există deseori diferențe semnificative în receptarea valorilor culturii românești, o temă despre percepția elementelor definitorii ale unui domeniu de interes public, agricultura, considerăm a fi o temă de stringentă actualitate. Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, având ca țintă prioritară informarea pe teme de interes public și dezbatrea publică a unor teme de pe agenda socială, vă propune să participați la această dezbatere, la care sunt invitați specialiști de notorietate în domeniu:
Prof.univ.dr. AUREL POPA, membru al Academiei de Științe Agricole și Silvice din România
Prof.univ.dr. SINA COSMULESCU, Decan al Facultății de Horticulură, Universitatea din Craiova
Dr.ing. CRISTINA EMANUELA VLADU, Direcția pentru Agricultură Județeană Dolj
În context va fi prezentat volumul Oltenia- Mica Românie Viticolă (autori: Aurel Popa, Nicolae Giugea, Traian Cătălin Genoiu) alături de alte recente apariții editoriale, rezultat al cercetării științifice universitare craiovene.
Moderator: conf.univ.dr. GABRIELA RUSU-PĂSĂRIN, Președintele Filialei Oltenia a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România

conf.univ.dr. Gabriela Rusu-Păsărin,
Președintele Filialei Oltenia a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România,
Coordonator Departamentul de formare şi dezvoltare profesională al UZPR Craiova

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*