default-logo

Donald Trump, vorbe de laudă la adresa Uniunii Europene: A adoptat alt spirit în a se menține unită. A făcut treabă bună

Adaugat pe 03 Apr 2017
De :
Comentarii oprite

Președintele Donald Trump a lăudat Uniunea Europeană că a făcut „o treabă foarte bună” prin faptul că s-a unit după decizia Marii Britanii de a iniția procedurile de părăsire a blocului. „Aș fi crezut, atunci când s-a întâmplat, că mai multe țări au să urmeze, însă cred într-adevăr că Uniunea Europeană începe să acționeze unită”, a spus Trump.

Președintele SUA a spus că UE a adoptat „alt spirit în a se menține unită” și că „a făcut treabă bună” după șocul aflării rezultatului din 23 iunie, când britanicii au votat Brexitul. În urma procesului de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, proces lansat miercuri, Casa Albă a oferit o reacție oficială: „Noi respectăm voința electroratului britanic și Guvernului Majestății Sale de a lua măsuri în vederea plecării din Uniunea Europeană. Oricare ar fi viitorul relației între Regatul Unit și UE, noi vrem ca Regatul Unit să rămână un lider puternic în Europa”, a declarat Sean Spicer, un purtător de cuvânt al Casei Albe.
Cu toate acestea, mai în glumă, mai în serios, Juncker l-a avertizat pe Trump să nu mai susțină și să încurajeze Brexit, fiindcă altfel, el personal va începe să susțină independența statelor Ohio și Austin Texas, informează Profit.

Despre Autor

Articole asemanatoare