default-logo

Donald Tusk, mesaj important pentru Mihai Tudose

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a dat o scrisoare noului premier român, Mihai Tudose, pentru a-l felicita și i-a spus că are încredere că va respecta statul de drept și ca va duce la bun sfârșit lupta împotriva corupției.

„In numele Consiliului European, as dori sa va felicit pentru numirea dumneavoastra in functia de prim-ministru.
Ca membra a Uniunii Europene si ca viitoare detinatoare a presedintiei Consiliului UE, Romania joaca un rol deosebit de activ in sprijinirea unei Uniuni mai puternice si unite, precum si a unei vecinatati UE stabile si democratice.

Am incredere ca guvernul dumneavoastra va oferi Romaniei stabilitatea favorabila dezvoltarii continue a tarii dumneavoastra, precum si a Uniunii Europene si va continua sa contribuie constructiv la rezolvarea provocarilor comune. Statul de drept si progresele inregistrate in lupta impotriva coruptiei, in conformitate cu asteptarile ridicate ale societatii romanesti si a valorilor UE, sunt esentiale pentru a asigura ca toti cetatenii romani pot beneficia pe deplin de toate oportunitatile oferite de statutul de membru al Uniunii.

Astept cu nerabdare sa colaborez indeaproape cu dumeavoastra si va doresc dumneavoastra si guvernului dumneavoastra toate sucesele pentru viitor”, se arată în scrisoarea trimisă de Donald Tusk.

b1.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*