default-logo

Dupa 6 luni, Sorin Grindeanu le da dreptate celor care au protestat fata de OUG 13. „Au facut bine. Alta intrebare!”

Premierul demis Sorin Grindeanu intrebat ce le transmite la finalul mandatului sau oamenilor care au contestat OUG 13/2017 prin proteste de amploare la inceputul anului, acesta a raspuns: ”Au facut bine! Alta intrebare”.
”Au facut bine! Alta intrebare!”, a raspuns Sorin Grindeanu, miercuri, la Palatul Victoria, la prezentarea bilantului de final de mandat, intrebat ce le transmite celor care au protestat in iarna impotriva Ordonantei de urgenta 13/2017
De asemenea, premierul demis a precizat ca OUG 13/2017 este ”un minus” al mandatului sau.
”Este o discutie pe care nu pot sa o restrang la un singur raspuns. in aceasta perioada au venit si anumite decizii ale CCR, care, intr-o anumita forma, spun anumite lucruri care erau contestate. Sa dau un exemplu: CCR a dat intre timp o decizie prin care se spune ca trebuie sa existe prag. Sigur, nu se spune valoarea, dar trebuie sa existe prag. in mod cert, modul in care a aparut Ordonanta 13, toata acea desfasurare, as trece-o la minusuri”, a spus Grindeanu.
Totodata, Grindeanu a fost solicitat sa raspunda unde ar incadra OUG 14/2017.
”Haideti sa le privim impreuna. Mi-e greu sa le separ”, a raspuns Grindeanu, afirmand ca va aduce claritati legate de controversata ordonanta ”la vara”.
„La vara stiu ca nu aveti foarte multe subiecte, e asa o liniste… O sa le spun”, a adaugat Sorin Grindeanu.

stirileprotv.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*