default-logo

Explozie la metroul din Sankt Petersburg. Cel puțin 12 persoane au murit. Vladimir Putin se afla chiar în acest oraș și a fost informat

Adaugat pe 03 Apr 2017
De :
Comentarii oprite

O explozie a avut loc, luni, la metroul din Sankt Pertersburg. Potrivit primelor informații, circa zece persoane sunt rănite, iar trei stații de metrou au fost închise, informează RT și Reuters.
Potrivit agenției Interfax, ar fi vorba de un dispozitiv exploziv umplut cu șrapnel.
Sputnik anunță că ar fi vorba de stațiile de metrou „Sennaya Ploschad” și „Technologichesky Institute”.
Potrivit agenției TASS, zece persoane au fost ucise, iar agenția RIA Novosti anunță explozii la două stații de metrou.
Președintele rus Vladimir Putin se afla chiar în Sankt Petersburg și a fost informat despre acest incident. Potrivit unui prim bilanț neoficial, ar fi vorba despre zece morți și 30 de răniți.
Sankt Petersburg se află în acest moment în stare de urgență, iar președintele Vladimir Putin este ținut la curent cu evoluția evenimentelor. Potrivit mai multor publicații, șapte stații de metrou sunt închise.

De asemenea, a fost confirmată informația potrivit căreia Putin era prezent la un forum ce se desfășura chiar în acest oraș.

Vladimir Putin a anunțat, printr-un comunicat citat de RT, că autoritățile iau în calcul toate variantele, inclusiv posibilitatea ca acesta să fi fost un atentat terorist.
Agenția Interfax anunță un nou bilanț provizoriu: zece morți și 50 de răniți, între care și copii.
Un alt treilea material exploziv care nu ar fi reușit să fie detonat a fost găsit la metroul din Sankt Petersburg, potrivit unor surse din interiorul forțelor de ordine, citate de agențiile locale. Toate stațiile de la metrou au fost în cele din urmă închise, potrivit Interfax.
Bilanțul deceselor ca urmare a exploziei de la metroul din Sankt Petersburg a urcat la 12 persoane.

b1.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare