default-logo

Gala Premiilor Asociaţiei Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România (AJTR)

pic-ajtr-cantaCea mai importantă ligă a ziariştilor de turism, Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România (AJTR), şi-a făcut o obligaţie de suflet şi de onoare organizând, la fiecare 15 ianuarie, Gala Premiilor, acordate celor mai strălucite condeie şi celor mai devotaţi slujitori din sfera turismului.
Anul acesta, evenimentul s-a desfăşurat într-un cadru inedit. Castelul Cantacuzino din Buşteni şi-a deschis elegantele saloane, găzduind un dialog img_5243al entuziaştilor cuvântului scris şi rostit.
Gala Premiilor a avut loc într-o zi cu dublă semnificaţie: Ziua Culturii Naţionale şi Ziua de Naştere a poetului Mihai Eminescu (15 ianuarie 1850). Într-un anume fel, geniul celui mai mare poet al românilor s-a regăsit în spaţiul Castelului din Buşteni clădit, în 1913, de George Grigore Cantacuzino – zis Nababul, cel care a fost proprietarul Ziarului Timpul, la care a lucrat Eminescu.
img_5286Între cele aproape 30 de premii acordate de AJTR s-a aflat şi cel dedicat preşedintelui UZP, Doru Dinu Glavan. În viziunea boardului Asociaţiei, Doru Dinu Glavan este considerat Jurnalistul Anului 2016.

Despre Autor

Articole asemanatoare