default-logo

Gala Societatii Civile

Adaugat pe 19 Mai 2017
Comentarii oprite

Festivitatea de acordare a premiilor Gala Societății Civile 2017 va avea loc în data de 12 iunie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Național București, în Sala Mare.
Cel mai amplu proiect dedicat sectorului neguvernamental din Romania, Gala Societății Civile își anunță și celebrează câștigătorii în cadrul festivității de premiere care va avea loc în mai puțin de o lună de zile.
Gândită ca un moment care să aparțină în totalitate celor care își dedică eforturile pentru a schimba în bine România într-o serie largă de domenii și arii de activitate, seara de gală care încheie competiția anuală Gala Societății Civile va strânge și în acest an nume sonore ale mediului asociativ din România, reprezentanți media, ai mediului privat și autorități naționale sub cupola aceluiași deziderat de a oferi recunoaștere celor care se implică și prin aceasta de a oferi modele sociale demne de urmat.
În cadrul evenimentului vor fi promovate și premiate cele mai eficiente, durabile și originale proiecte implementate de reprezentanții sectorului neguvernamental din România în ultimii ani. În cadrul acestei ediții au fost înscrise în competiție 166 proiecte și programe.

Participanti GSC 2017

După 15 ani de proiect, Gala Societății Civile a atins ea însăși un nivel de maturitate direct raportat la evoluția sectorului asociativ din România. Ca orice alt domeniu sau ca orice altă industrie, și aici avem de a face cu schimbări determinate de mediul social, economic sau politic existent. Această ediție aniversară este un moment de introspecție și analiză și pentru noi. Vedem ce am făcut bine în toți acești ani și cum ne putem pregăti să punem umărul și mai consistent la dezvoltarea sectorului neguvernamental în următorii 15 ani. (Andrei Gavrilă-Borțun, inițiatorul Galei Societății Civile)

Toate persoanele interesate să participe sunt rugate să rezerve în agendă seara zilei de 12 iunie pentru ediția aniversară a Galei Societății Civile – 15 ani. Câștigătorii vor fi anunțați DOAR în cadrul festivității de premiere. Revenim curând cu formularul prin care puteți confirma prezența la eveniment.

Despre Autor