default-logo

Îndrăgita actriță Stevie Ryan s-a SINUCIS la 33 de ani

Veste este șocantă! Actrița americană Stevie Ryan și-a pus capăt zilelor sâmbătă, la vârsta de doar 33 de ani.

Cu puțin timp înainte de a recurge la gestul extrem, actrița a scris o postare pe Twitter despre moartea bunicului său care a afectat-o foarte tare. „Bărbatul visurilor mele va fi de acum înainte numai în visele mele”.
Stevie a devenit cunoscută datorită videourilor sale în care parodia diverse celebrități, cum ar fi Justin Bieber, Lady Gaga și mulți alții, conform Daily Mail.

Într-unul dintre interviurile pe care le-a acordat, în care a discutat despre răspunsurile pe care le primește la videourile sale, Stevie a spus că Indiferent de cine ești, poți fi și cea mai talentată persoană din lume și poți pune orice pe internet și tot ce primești în schimb să fie comentarii negative.
Vestea că Stevie Ryan s-a sinucis a întristat o lume întreagă. Fanii și apropiații i-au lăsat comentarii pe rețelele sociale.

„Odihnește-te în pace, Stevie Ryan. Te iubesc :((( nu pot să cred asta. Întotdeauna am fost un mare fan al tău și te urmăream de mai bine de un an”, a scris un internaut.

„Cuvintele nu pot descrie cât de frântă mi-e inima în aceste momente. Stevie Ryan, vei fi pentru totdeauna în inima mea”, a scris Chris Crocker, o personalitate de pe Youtube.

b1.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*