default-logo

Întâlnire de POVESTE la Vatican: Prințul Charles și Camilla au intrat cu un coșuleț BIO la Papa Francisc

Adaugat pe 05 Apr 2017
De :
Comentarii oprite

Prințul Charles și soția sa Camilla au fost primiți marți de papa Francisc, căruia i-au dăruit un coș plin cu produse bio de la ferma lor din Highgrove, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Este greu să știm ce-i putem oferi Sanctității dumneavoastră”, a spus prințul de Welles moștenitor al coroanei britanice și cap al Bisericii Anglicane, prezentându-și cadoul. „Sunt lucruri făcute în casă pe care le produc eu”, a spus prințul, în timp ce Camilla i-a întărit spusele: „Sunt foarte bune”.

Papa Francisc, mai prosper decât Charles și Camilla, le-a oferit o statuetă din bronz destul de… bio câtă vreme simboliza o ramură de măslin.

„Vreau să fiți perceput ca un om al păcii”, i-a spus papa prințului Charles, care a răspuns că se va strădui în acest sens.

După audiența papală, prințul a avut o întrevedere că numărul 2 de la Vatican, Mgr Pietro Parolin, în principal asupra unor teme – bio și astea – legate de mediul înconjurător, potrivit unui comunicat al Ambasadei britanice.

Prințul și consoarta lui au vizitat apoi Capela Sixtină și Arhivele secrete ale Vaticanului.

Charles și Camilla se află în Italia din 31 martie pentru a consolida relațiile în interiorul UE după Brexit. După o vizită la Florența și o trecere prin orașul Amatrice, distrus de cutremurul din august, prințul Charles își va încheia turneul în Austria.

Despre Autor

Articole asemanatoare