default-logo

Invitatie la Serata EMINESCU, JURNALISTUL- 12 iunie, 2017, la Institutul Cultural Român

La împlinirea a 128 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, continuând parteneriatul cu Institutul Cultural Român, vă invită la o nouă serată „Eminescu, jurnalistul”, devenită, de acum, tradiție.
Serata va avea loc luni 12 iunie 2017, la ora 18.00, în sala de conferințe a Institutului Cultural Român din Aleea Alexandru nr. 38, sect.1.
Prin programul seratei căutăm să evocăm dimensiunea ziaristică, dar și cea a întregii creații a genialului și atât de contemporanului Mihai Eminescu, căutăm să promovăm valori ale culturii și științei românești clasice și contemporane.
În cadrul seratei veți putea afla noi date inedite, documentate despre condamnarea lui Eminescu, veți descoperi, poate pentru prima dată, cum este privită moartea lui Eminescu prin ochii unui criminalist și, tot inedite, noi descoperiri despre viața și opera lui Dimitrie Cantemir
În organizarea acestor serate domnul președinte Doru Dinu Glăvan este și acum alături de noi, organizatori și participanți, sprijinindu-ne, îndrumându-ne, pentru că adevăratul ziarist este și un creator de cultură.

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*