default-logo

INVITAȚIE “Sărbătoarea Margaretelor” Gala Premiilor Margareta de Aur

ANTREC România și revista “Vacanţe la ţară” au deosebita plăcere de a vă invita la “Sărbătoarea Margaretelor” – Gala decernării premiilor Margareta de Aur pentru activitatea din anul 2016.

Evenimentul este organizat, în data de 20 Mai 2017, începând cu ora 13.00, în incinta Muzeului Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” – Scena Dumitra.

Şi în acest an, la ediţia a-XIII-a, ducem tradiţia Margaretei de Aur mai departe, acordând premii şi aprecieri serviciilor turismului rural românesc, cât şi celor implicaţi în fenomenul turistic general.

În Gospodăria Moişeni vă aşteptăm cu degustări de produse gastronomice, demonstraţii de meşteşuguri şi cu materiale despre programele turistice specifice turismului rural, ecologic si cultural.

Voia bună şi dansul vor fi asigurate de prezenţa Ansamblurilor din Vinţu de Jos, judeţul Alba şi din Peştişani, judeţul Gorj promovând folclorul din zona Apusenilor şi a Olteniei. Programul va continua cu prezentarea filmului “Experienţe de vacanţă la Domeniile Mar’tinutzi, Vinţu de Jos, judeţul Alba”.

Manifestarea “Sărbătoarea Margaretelor” face parte dintr-un program amplu al Muzeului National al Satului „Dimitrie Gusti” care sărbătoreşte 81 ani de activitate, în perioada 17-21 Mai 2017. (program: http://muzeul-satului.ro/)

Pentru o bună organizare vă rugăm confirmaţi prezenţa la: revista@vacantelatara.ro /0788.427.349.

Vă aşteptăm cu drag!

conf.univ.dr. Maria STOIAN

presedinte fondator ANTREC Romania

Despre Autor

Articole asemanatoare