default-logo

La mulți ani, Benone Neagoe!

Colegul și prietenul nostru Benone Neagoe a împlinit o frumoasă vârstă. Pe lângă tradiționalul „La mulți ani”, nu putem trece peste acest moment aniversar fără să evidențiem contribuția lui la bilanțul de excepție cu care UZPR se prezintă în fața membrilor săi și a breslei jurnaliștilor.
Benone Neagoe a fost parte integrantă și neobosită a demersurilor pe care le-a întreprins conducerea Uniunii, din care a făcut parte, pentru introducerea jurnaliștilor printre creatori. Cu aplomb, dăruire și o vizibilitate notabilă, a dus la bun sfârșit, alături de întreaga echipă, acest dificil proces, încununat de succes. Fondator al unei reviste care devine pe zi ce trece un etalon pentru mass-media, Benone Neagoe are cu ce se mândri când privește în urmă. Și ne-a promis că va rămâne alături de noi, cei care vom avea nevoie în continuare de îndrumarea sa.

La mulți ani, Benone Neagoe!

UZPR

Despre Autor

Articole asemanatoare

 1. NERO

  La multi ani, Beni! Meriti. Fata de mine nevrednicul, care fiindca uit, sunt uitat!

 2. Irina Andrea Fiedler

  La multi ani cu sanatate, admiratie pentru amabilitatea domniei sale si multumiri pentru tot ceea ce a facut pentru noi, jurnalistii!
  Cu stima,
  Irina Andrea Fiedler
  Redactor, Radio Romania- Iasi

 3. Constantin Pașol

  La mulți și împliniți ani jurnalistului de referință, Benone Neagoe. Parcă ieri era când îl vedeam în reportajele de la tv.
  Gânduri bune și celor care s-au gândit la colegul de breaslă.
  Constantin Pașol- Radio România

 4. livia

  La mulţi ani, cu sănătate! Asemenea, tuturor celor ce conduc destinele U.Z.P.R.!