default-logo

Laura Bretan prezenta la Concertul de Caritate care va avea loc in cadrul Deschiderii Festive a celei de-a X-a Conferinte Internationale a UNIFERO

Laura BRETAN, tinara de 14 ani care a incantat publicul american si roman prin vocea deosebita cu care a cistigat concursurile Americanii si Romanii au talent, a confirmat participarea extraordinara la Concertul de Caritate care va avea loc in cadrul Deschiderii Festive a celei de-a X-a Conferinte Internationale a UNIFERO, editie aniversara a organizatiei UNIFERO Inc. (14 -17 iulie) care va avea loc la Piatra Neamt.
Deschiderea festiva se va desfasura vineri 14 iulie, incepand cu ora 13, la Consiliul Judetean Neamt. Concertul – spectacol va beneficia si de alte prezente deosebite (Mircea BELBE, Mihaela HASUNA, Ovidiu SCRIDON, linga care vor performa si elevi, eleve si alti tineri calificati prin selectia UNIFERO din 9 iulie de la Hotel Ceahlaul – orele 16:30-19:30).
Donatii de la 50 RONI in sus sint asteptate. Ele vor insemna support pentru copii, tineri, familii si seniori in dificultate.
Informatii in plus la tel 0730 838 402. Vizitati website-ul www.unifero.net
Va asteptam!

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*