default-logo

Liviu Dragnea: Toți membrii PSD din Guvern și-au dat demisia. Am luat act de anunțul premierului că va demisiona

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seară, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național că toți miniștrii PSD din guvernul Grindeanu și-au dat demisia, iar PSD este pregătit să formeze un nou Guvern.

”Am avut o ședintă a CEx în care am făcut evaluarea stadiului implementării programului de guvernare. O analiză care a fost anunțată imediat după ce a fost instalat noul guverm.
Exista varianta în care să facem o evaluare superficială, în care lucrurile care nu merg să fie ascunse sau aveam varianta nu foarte confortabilă să spunem adevărul indiferent cât ar fi de crud. Nu a fost o acțiune de evaluare care să aibă neapărat de la început ca țintă anumite persoane, să fie promovate sau demise.

S-a lucrat la un document care să ne arate unde suntem și să luăm decizia corectă, să stabilim calea de urmat și cum putem recupera întârzierile.

A fost prezentat acel document care ne-a arătat că direcția reste bună, dar ritmul de implementare este destul de scăzut.
S-a discutat despre situația în care unele măsuri trebuiau să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018. Dar ca să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2018, ele trebuiau adoptate de la 1 iulie.

Analizănd acest document, majoritatea colegilor au tras concluzia că o parte din membrii guvernului, și nu o parte mică, nu au luat în serios programul de guvernare. Nu au reușit să se coordoneze, nu au avut o relație de coordonare cu prim-munistrul. Nu a fost o abordare strategică.

Am făcut și o pauză așteptând ca în partea a doua a CEx, să găsim cea mai bună soluție.

b1.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*