default-logo

Lucrările pentru cea mai așteptată autostradă din România au fost suspendate

Adaugat pe 06 Feb 2017
De :
Comentarii oprite

lucrarile-pentru-cea-mai-asteptata-autostrada-din-romania-au-fost-suspendate-221012Guvernul Grindeanu ține ascunse date despre cel mai important proiect de infrastructură din țară.

Contractul de actualizare a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitești a fost suspendat.

„Cel mai aşteptat studiu de fezabilitate din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, respectiv docomentaţia care stă la baza proiectării autostrăzii Sibiu-Piteşti, a fost suspendat. Studiul de fezabilitate pentru partea din mijloc a autostrăzii Sibiu-Piteşti ar putea să nu mai fie realizat de asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania. Autostrada Sibiu-Piteşti este împărţită în cinci segmente. Se va relicita contractul privind actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti, porţiunile din 2,3 şi 4. Asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania a realizat studiul de fezabilitate numai pentru tronsoanele 1 şi 5. Se pare că asocierea nu a reuşit realizarea, la timp, a tuturor studiilor pentru cele trei porţiuni şi au existat anumite probleme de mediu”, au declarat anumite surse de la Ministerul Transporturilor, potrivit capital.ro.

Cei de la Ministerul Transporturilor și de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu vor să dezvăluie care este perioada de valabilitate a contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate al autostradei Sibiu-Pitești.

b1.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare