default-logo

Mă aștept ca şeful Jandarmeriei Române să fie decorat laTiraspol şi la Moscova

Adaugat pe 24 Oct 2016
De :
Comentarii oprite

FADERE siglaCerem prim-ministrului Dacian Ciolos să înceapă imediat un dialog cu conducătorii manifestațiilor pentru unirea Basarabiei cu România!

Cerem de asemenea conducerii Jandarmeriei să finalizeze cât mai repede ancheta internă pentru a știi cine sunt persoanele vinovate de apariția acestor conflictele.

Este o rușine ce s-a întâmplat ieri! Am fost prezent acolo și am văzut acești copii veniți din Basarabia, după nopți nedormite, cum au fost bruscați și agresați de către echipele de jandarmi, pe motiv că ar fi dorit să se întoarcă la Universitate.

Nu pot să înțeleg de ce Jandarmii au devenit dintr-o dată atât de violenți. În alte situații, spre exemplu în cazul „Colectiv”, nu erau doar permisivi, erau foarte „prietenoși și solidari” cu manifestanții.

Sunt scârbit de mesajul pe care unii lideri conjunctural ai statului român îl transmit acestor tineri frumoși. Nu pot înțelege violența împotriva celor care doresc unirea, în timp ce același stat român îi mângâie pe creștet și îi sponsorizează pe cei care militează public pentru segregarea fată de România.

Daniel Tecu, candidat pentru Senatul României, pentru romanii de pretutindeni și președinte fondator al FADERE (Federația asociaților românești din Europa)

 

Despre Autor

Articole asemanatoare