Mesaj către colegi

din partea deținătorului numelui de domeniu uzp.org.ro

Stimați colegi din U.Z.P.R.,

În Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România s-a investit, în mai mult de un sfert de secol cât a trecut de la re-înființare, o cantitate enormă de resurse umane și sufletești.

Ca urmare a acestora, U.Z.P.R. nu doar că nu a sucombat – așa cum au făcut-o toate celelalte organizații de breaslă – dar a crescut, într-o activitate continuă, și a obținut pentru ziariști drepturi care păreau iluzorii până mai ieri.

Având în vedere intenția evidentă a unor membri de a provoca scandal public și de a determina prin presiune demisia forțată a conducerii organizației, am decis să întrerup accesul persoanelor care administrau pagina web a U.Z.P.R. la numele de domeniu uzp.org.ro. Pagina oficială a U.Z.P.R. nu poate fi un loc destinat răfuielilor.

În locul vechiului website, la adresa uzp.org.ro găsiți documentele și informările necesare pregătirii Adunării Generale Extraordinare, care va lămuri toate problemele și disputele în conformitate cu Statutul și cu legea.

Fac apel în special la cei pentru care cuvântul Onoare înseamnă atât de mult: nu vă dezonorați! Renunțați la hrănirea detractorilor din presă și de aiurea ai U.Z.P.R. cu toxina scandalului! Abțineți-vă până la data AG de la a mai face publice lucruri care privesc, deocamdată, doar organizația!

Cu alte cuvinte, nu aruncați copilul odată cu apa murdară. Uniunea nu aparține vreunei persoane și n-avem de gând să permitem distrugerea ei pentru orgolii stupide – indiferent ale cui sunt acestea.

Voi preda accesul la acest domeniu conducerii care va fi aleasă sau confirmată pe 8 septembrie.

Vă mulțumesc.