default-logo

Moment șocant în meciul Soranei de la Wimbledon. A plâns când a văzut cât de gravă e accidentarea adversarei

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea de la Wimbledon, după ce a beneficiat de abandonul americancei Bethanie Mattek-Sands, care s-a accidentat grav în debutul setului decisiv.

Americanca a alunecat în apropierea fileului în primul game al actului al treilea, la scorul de 30-15, pentru româncă, pe serviciul acesteia din urmă. Căzută pe gazon, după ce a fost lovită, involuntar, cu mingea de Sorana, Mattek-Sands a început să strige disperată după ajutor, din cauza durerilor insuportabile.

„Ajutor, ajutor, vă rog! Ajutor!”, a stricat timp de mai multe secunde americanca.
Imediat, Sorana Cîrstea, la fel de panicată, precum și spectatorii din tribunele terenului cu numărul 17 de la All England Lawn Tennis Club, a sărit peste fileu și s-a îndreptat spre adversara sa, care a rămas întinsă pe iarbă, ținându-se de genunchiul drept. Văzând cât de gravă este accidentarea americancei, românca a izbucnit și ea în lacrimi.

În scurt timp, alături de Mattek-Sands au venit și unul dintre trainerii turneului și unii dintre copiii de mingi.

După un prim set pierdut cu 4-6, Sorana Cîrstea a revenit în cel de-al doilea, pe care l-a câștigat în tie-break, 7-6(4). Românca și-a adjudecat actul secund, deși a apelat de două ori la trainer, din cauza problemelor sale la umărul drept.

În turul secund, Sorana o va întâlni pe Garbine Muguruza.

digisport.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*