default-logo

O mare companie aeriană introduce zboruri noi din Cluj și Timișoara

Pentru prima dată, Lufthansa va avea zboruri din ambele orașe către cel mai mare hub al său din Frankfurt. Odată cu aceste rute, pasagerii din Cluj-Napoca și Timișoara vor avea acces la 174 conexiuni către 71 de țări. Iar oferta începe de la 149 euro pentru un zbor dus-întors la Frankfurt.

În cel de-al 50-lea an de prezenţă în România, Lufthansa va adăuga programului său de zboruri încă două rute noi. Începând cu 29 octombrie 2017, pentru prima dată, compania aeriană va avea zboruri zilnice către Frankfurt atât din Cluj, cât şi din Timişoara. Ambele oraşe sunt deja conectate cu Munchen.

Aceste noi zboruri vor avea orar zilnic şi vor fi operate cu o aeronavă Embraer 190 care le oferă pasagerilor 100 de locuri atât la clasa Business, cât şi la clasa Economy. Printr-un singur transfer la Frankfurt, clienţii din România pot alege din 174 conexiuni cu 71 de ţări.

“Timişoara şi Cluj-Napoca vor fi conectate direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste oraşe având astfel acces la peste 200 de destinaţii din toată lumea şi putându-se bucura de o nouă experienţă de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 şi A350, precum şi Boeing 747-8”, a spus Antonio Tassone, General Manager Sales România în cadrul Lufthansa Group.

Prin intermediul acestor 28 de noi zboruri săptămânale, grupul îşi consolidează poziţia în România, liniile sale aeriene Lufthansa, Austrian Airlines şi SWISS ajungând astfel la 164 de decolări directe săptămânal către hub-urile sale din Frankfurt, Munchen, Viena şi Zurich.

capital.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*