default-logo

Orasul european care le-a declarat razboi barbatilor ce stau cu picioarele desfacute in mijloacele de transport in comun

Autoritatile madrilene din transport le va interzice barbatilor sa mai stea cu picioarele desfacute in mijloacele de transport in comun, relateaza The Guardian.
Compania de Transport Municipal din Madrid a anuntat ca va monta semne, in toate trenurile, metrourile si autobuzele pentru a-i descuraja pe barbatii denumiti „manspreaders” – adica pe cei care stau cu picioarele desfacute ocupand un spatiu mai mare.
Semnul cu diagonala rosie, avand silueta unui barbat ce sta cu picioarele larg desfacute, va aparea langa semnele de avertizare impotriva fumatului, mancatului, statului cu picioarele pe scaun si aruncarii de gunoaie. Mesajul care il insoteste este: „Respecta spatiul personal al celorlalti.“
„Noul semn arata interdictia de a avea o pozitie de sedere care ii deranjeaza pe ceilalti calatori“, a explicat compania intr-o declaratie data miercuri.
„Scopul este de a reaminti utilizatorilor transportului public ca au responsabilitati civice si trebuie sa respecte spatiul personal al tuturor celor aflati la bord“.

stirileprotv.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*