default-logo

Ordinul lui Trump afectează și România: Noi CONDIȚII de aprobare a VIZELOR pentru SUA. Visa Waiver se suspendă

Adaugat pe 28 Ian 2017
De :
Comentarii oprite

ordinul-lui-trump-afecteaza-si-romania-noi-conditii-de-aprobare-a-vizelor-pentru-sua-visa-waiver-se-suspenda-219735Ordinul executiv semnat vineri de președintele american, Donald Trump, privind intrarea în Statele Unite a refugiaților prevede revizuirea amplă a informațiilor solicitate din toate țările pentru a aproba vizele pentru SUA, precum și suspendarea imediată a programului Visa Waiver.

De asemenea, este avută în vedere o revizuire a regimurilor de vize între națiuni pentru a se asigura că acestea sunt „cu adevărat reciproce” pentru cetățenii americani, transmite BBC.

„Secretarul de Stat va revizui toate acordurile privind reciprocitatea vizelor pentru non-imigranți pentru a se asigura că sunt cu adevărat reciproce, în măsura în care este posibil, în ceea ce privește perioada de valabilitate și comisioanele.

Dacă o țară nu tratează într-o manieră reciprocă cetățenii americani care solicită o viză pentru non-imigranți, Secretarul de Stat va ajusta perioada de valabilitate, comisioanele și alte aspecte”, pentru a corespunde condițiilor țării străine, se arată în documentul oficial, publicat de The Guardian.

Despre Autor

Articole asemanatoare