default-logo

Principele Radu a anunțat că urmează înmormântarea Regelui Mihai

Adaugat pe 28 Aug 2016
De :
Comentarii oprite

Principele Radu  libertatea.roa anunțat că urmează înmormântarea Regelui Mihai. Dezvăluirea a fost făcută de Protosinghelul Caliopie, responsabilul pentru construcţii şi probleme de patrimoniu în cadrul Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului. Regele Mihai urmează să împlinească în octombrie 95 de ani, iar în prezent starea lui de sănătate este stabilă, dar gravă.
Protosinghelul Caliopie, responsabilul pentru construcţii şi probleme de patrimoniu în cadrul Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului, inclusiv pentru Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea Argeş, a
declarat într-un interviu pentru Jurnalul de Argeş că Principele Radu l-a anunţat să fie pregătit pentru înmormântarea Regelui Mihai. „Anul acesta poate să se încheie și cu decesul Regelui Mihai”, a spus Caliopie.
Regele Mihai urmează să împlinească în octombrie 95 de ani
„Am vorbit chiar eu personal cu principele Radu care mi-a explicat că starea de sănătate a regelui este într-o continuă degradare. Adică posibilitățile fizice scad pe zi ce trece. El nu poate să estimeze în mod concret, pentru că nu poate să o facă, când va fi acest deznodământ. Dar semnalele nu sunt pozitive așa încât, din nefericire, anul acesta poate să se încheie și cu celălalt eveniment. Dacă nu anul acesta, atunci poate la începutul anului următor. Nu știm exact”, a spus Protosinghelul.

libertatea.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare