default-logo

Probleme în lotul de gimnastică al României? Larisa Iordache a felicitat-o înainte de finala de la bârnă pe sportiva din SUA, în detrimentul Cătălinei Ponor

Adaugat pe 16 Aug 2016
De :
Comentarii oprite

probleme-in-lotul-de-gimnastica-al-romaniei-larisa-iordache-a-felicitat-o-inainte-de-finala-de-la-barna-pe-sportiva-din-sua-in-detrimentul-catalinei-ponor-foto-197850Probleme în lotul feminin de gimnastică după ce Cătălina Ponor a fost aleasă în detrimentul Larisei Ioradache de a reprezenta România la Rio.

Se pare că celei din urmă nu i-a picat prea bine acest lucru.

Deși în finală concura și colega ei Cătălina Păonor, aceasta a ținut să-i ureze succes pe Twitter adversarei acesteia, Simone Biles, din Statele Unite.

„Baftă în finale, Simone Biles. Îţi ţin pumnii. Te iubesc şi mi-e dor de tine”, a scris sportiva de 20 de ani.
Adrian Stoica, preşedintele FR Gimnastică, nu s-a arătat încântat de acțiunea Larisei Iordache, precizând că nu este cea mai grozavă soluție la care ar fi putut apela.

„Parcă nu aş comenta aseamenea lucruri, nu le-am văzut, e posibil să fie aşa. Dacă e aşa, nu e cea mai grozavă soluţie pe care a găsit-o Larisa”, a comentat Adrian Stoica, preşedintele FR Gimnastică, potrivit DigiSport.

„N-ar fi foarte elegant dacă s-a întâmplat aşa, dar cred că acum ne pierdem aşa în nişte povestioare. Şi Larisa a avut şansa ei, s-a întâmplat să fie Cătălina. Data viitoare o să fie Larisa, are o carieră în faţă eu cred că nu trebuie să punem presiune pe prietenia lor şi spiritul sportiv, poate dintr-o greşeală sau ceva”, a adăugat şi Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR.

b1.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare