default-logo

Protestele continuă în Piața Victoriei și în cea de-a treisprezecea zi

Adaugat pe 12 Feb 2017
De :
Comentarii oprite

protestele-continua-in-piata-victoriei-si-in-cea-de-a-treisprezecea-zi-221758UPDATE 21:20 Cei 70.000 de protestatari au format un „tricolor uman”. Oamenii şi-au aprins lanternele sau bliţurile telefoanelor.

În mulţime au fost împărţite coli A4 în culorile roşu, galben şi albastru, mulţi manifestanţi purtând geci în aceste culori şi aşezându-se în mai multe rânduri, în trei zone.
UPDATE 20:50 Numărul protestatarilor prezenți a crescut la 50.000.

UPDATE 20:28 Persoanele aflate la protestul din Piața Victoriei sunt în număr de 20.000.

UPDATE 20:22 Aproximativ 14.000 de manifestanți s-au adunat până acum în Piața Victoriei.

UPDATE 18:30 Numărul protestatarilor din Piața Victoriei a ajuns la 500.

Protestatarii care cer demisia Guvernului s-au adunat în Piața Victoriei pentru cea de-a treisprezecea zi consecutivă.
În momentul de față s-au strâns aproximativ 30 de protestatari. Printre aceștia se numără și Valter, de 7 luni, acesta fiind cel mai mic dintre manifestanți. În ciuda temperaturilor scăzute de afară, micuțul a fost dus de părinții săi pentru a doua oară la ”lecția sa de educație civică”. Părinții acestuia au mărturisit că se așteptau să fie mai multe familii cu copii, așa cum au fost și în zilele trecute.

„Am fost cu el și săptămâna trecută. Atunci au fost mai mulți. Credeam că va fi mai multă lume, dar înțeleg că va fi diseară. El fiind copil nu putem veni cu el seara. Venim pentru viitorul lui în primul rând, să trăiască într-o Românie cinstită și pentru prezentul nostru”, a explicat tatăl micuțului.

Atmosfera din Piața Victoriei este foarte plăcuta și primitoate, mai ales că unele persoane au adus ceai cald, apă, băuturi răcoritoare sau fructe și pentru ceilalți.

„Vârsta și sănătatea nu-mi permit să particip la miting. Dar sunt de acord cu ce se întâmplă și am zis să ajut. Și am donat suc, apă, mere. Pentru că rezist”, a mărturisit un bărbat de 63 de ani pentru Agerpres.

Despre Autor

Articole asemanatoare