default-logo

Răsturnare de situație la Spitalul Floreasca: Sorin Păun, managerul instituției, a cedat presiunii medicilor și a demisionat

paunSorin Păun, managerul interimar al Spitalului Floreasca, și-a dat demisia, miercuri seara, după ce 17 medici de la Unitatea de Primiri Urgențe au anunțat că pleacă, arată B1 TV.

„În această seară, doctorul Sorin Păun, managerul interimar al Spitalului Floreasca, mi-a înaintat demisia din funcţia de conducere a unitatii sanitare. În cel mai scurt timp va fi numit un nou manager interimar care să asigure buna funcţionare a acestui spital până la organizarea concursului de ocupare a funcţiei, cel târziu în luna octombrie.

Dincolo de problemele de comunicare dintre doctorul Sorin Păun şi parte a personalului din spital, nimeni nu mi-a adus la cunoştinţă elemente care să pună la îndoiala onestitatea sa şi calităţile recunoscute de medic chirurg.
Ministerul Sănătăţii va acorda în continuare tot sprijinul Spitalului Floreasca pentru remedierea rapidă a situaţiei”, a transmis ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Miercuri, 17 dintre cei 31 de medici angajați pe secția de Primiri Urgențe au decarat că demisionează în masă în urma unei dispute cu managerul spitalului.

După negocierile care au avut loc la Ministerul Sănătății între medici și ministrul Vlad Voiculescu, managerul Spitalului Floreasca a fost chemat de urgență pentru a da explicații pentru situația la care s-a ajuns, apoi acesta și-a înaintat demisia.

b1.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare