default-logo

RCS & RDS lanseaza cea mai mare viteza pentru internet in Romania, 1 Gbps

Adaugat pe 09 Oct 2013
De :
Comentarii oprite

rcsrdsÎncepând cu luna noiembrie, RCS & RDS, furnizorul numărul 1 pe piaţa de internet din România, va oferi abonaţilor săi internet cu viteze de până la 500 Mbps si 1 Gbps (1000 Mbps), in abonamentele Digi Net Fiberlink 500 si Digi Net Fiberlink 1000.

Prin aceasta oferta, RCS & RDS este liderul incontestabil al vitezelor de Internet pe piaţa din tara noastră, oferind, cu o acoperire semnificativa, internetul fix cu:
cea mai mare viteza de download si de upload;
Abonamentele se adresează clienţilor persoane fizice si pot fi oferite de către companie în reţelele sale din toată tara, in peste 150 de localitati, in zonele urbane, dar si in cele periferice si rurale, ca urmare a investitiilor continue in noi tehnologii si in extinderile permanente ale retelelor de fibra optica.
“Cu aceasta oferta vrem sa pregatim utilizatorii pentru viitor. Informatia ajunge in dispozitivele utilizatorilor de pana la 10 ori mai rapid decat pana acum, iar internautii au practic acces, in acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale si viitoare de comunicare. Cu noile Fiberlink 500 si Fiberlink 1000, ce permit acces la viteze de download de pana la 500 Mbps, respectiv pana la 1000 Mbps, abonatii Digi se conecteaza astazi la viteza viitorului!”, spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare al RCS & RDS.

Ultima oră

Despre Autor

Articole asemanatoare