default-logo

„S-a auzit o bubuitură groaznică”. Un avion Tarom a aterizat de urgență din cauza unor defecțiuni la motor

Momente de panică pentru pasagerii unei curse Tarom de la Bruxelles la București! Unul din motoarele avionului a cedat în aer, iar echipajul a fost nevoit să revină pe aeroportul din capitala Belgiei.

Conform site-ului de monitorizare a traficului aerian FlightRadar, aeronava era încă în spațiul aerian al Belgiei în momentul în care piloții au sesizat problema și au decis să se întoarcă la Bruxelles.
Compania Tarom nu a oferit un punct de vedere oficial până în acest moment, conform Digi24.

Printre pasagerii zborului se afla și jurnalistul Rareș Bogdan, acesta postând mai multe detalii pe pagina personală de Facebook.
„13 cu noroc!

Știți cum este să ajungi deasupra plafonului de nori, în plină urcare spre 7/8.000 m și să auzi o bubuitură groaznică în burta avionului? Vă spun eu… E groaznic de neplăcut. Au trecut mai puțin de 10 min de la decolare, urma un zbor de aproape 3 ore între Bruxelles și București. Apoi, un Comandant calm și hotărât intră peste Șefa de Cabină, care avea la rândul său o voce blândă, încercând să insufle calm, pentru a liniști cei peste 100 de pasageri speriați după ce s-a luat hotărârea să se aterizeze de urgență pe Aeroportul Bruxelles, de pe care abia plecasem. Se întoarce avionul, „să vă țineți strânse centurile de siguranță și să nu intrați în panică…”

Gata! Of, Doamne!

b1.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*