default-logo

Scandalul articolelor sportive contrafăcute: Poliția, la sediul COSR

Adaugat pe 14 Aug 2016
De :
Comentarii oprite

Comitetul-Olimpic-și-Sportiv-Român1Polițiștii ridică, vineri, echipament sportiv de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) în dosarul privind echipamentele sportive contrafăcute, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, vineri au loc percheziții la firma Pax Creative Sports, firmă bănuită de comerț cu articole sportive contrafăcute.

„Din primele cercetări a rezultat că firma în cauză ar fi încheiat și derulat relații contractuale cu autorități contractante din domeniul activităților sportive, furnizând echipamente sportive susceptibile a fi contrafăcute”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) transmis AGERPRES.

În dosar, anchetatorii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Despre Autor

Articole asemanatoare