default-logo

Școala de Vară de la Antipa: Și mari și mici printre pisici

Adaugat pe 30 Iul 2016
De :
Comentarii oprite

scoala-de-vara-antipa-2016-e1467120014426Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la studiul felinelor sălbatice, un nou modul al Școlii de Vară care se desfășoară în perioada 1 – 5 august 2016 în Sala Atelier a Muzeului.

Din desișul pădurilor ecuatoriale amazoniene, trecând prin savana arsă de soare ori printre dune de nisip și ajungând până pe versanții înzăpeziți ai Himalayei vom căuta, găsi și cerceta specii interesante de feline, fiecare cu tabieturile și caracteristicile sale specifice.

La ce bun să ai pete pe blană, dar dungi? Cine este cel mai bun săritor în înălțime, dar cel mai rapid? Iubesc pisicile apa și de ce? Cu sau fără coadă? Leopard sau jaguar? Singuratice sau familiste convinse?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care veți putea găsi răspuns participând la modulul coordonat de colegul nostru Petre Bogdan Matei, biolog, care vă va dezvălui, printre altele, și câteva lucruri mai puțin știute din viața felinelor aflate în captivitate în zoo sau circuri.

Vă așteptăm la „Și mari și mici printre pisici”, cursul interactiv unde copiii pot îmbina buna dispoziție cu informații inedite despre mediul înconjurător și animalele care îl populează!

Cursul se desfășoară zilnic între orele 10:15 și 12:30 și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. Taxa de participare este de 150 lei/persoană sau 250 lei pentru doi frați.

Înscrierea participanților se poate face pe adresa de e-mail: info@antipa.ro.

Despre Autor

Articole asemanatoare