default-logo

Simona Halep e în optimile de finală de la Wimbledon! Victorie în două seturi cu Shuai Peng » Românca își cunoaște următoarea adversară

LONDON, ENGLAND – JULY 05: Simona Halep of Romania plays a forehand during the Ladies Singles second round match against Beatriz Haddad Maia of Brazil on day three of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 5, 2017 in London, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Primul set a început echilibrat și în ciuda faptului că Peng a obținut primul break, Simona a ripostat imediat și a recuperat handicapul, pentru ca apoi să mai facă un break la scorul de 4-4 și să servească pentru câștigarea primului act.

Halep a servit bine și nu i-a lăsat șanse chinezoiacei pe care a întâlnit-o în premieră în circuitul WTA.

Actul al doilea a fost la fel de echilibrat, însă de această dată Peng a fost cea care a revenit imediat după break-ul reușit de Halep la scorul de 3-3. Meciul s-a decis în tie-break, unde Simona a salvat o minge de set a lui Peng înainte de a-și fructifica cea de-a doua minge de meci.

În condițiile în care Karolina Pliskova a fost eliminată de la Wimbledon, Simona mai are nevoie de două victorii pe iarba londoneză pentru a urca pe primul loc în clasamentul WTA.

În optimile de finală trebuie să o învingă însă pe Victoria Azarenka, jucătoare care conduce cu 2-1 în raportul întâlnirilor directe.

gsp.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*