default-logo

Sorin Grindeanu, despere PROTESTELE ANTI-GRAȚIERE: Este un drept legal să protestezi în România, dacă o faci legal şi nu îi deranjezi pe aţii. Este un lucru, clar, politic în aceste proteste

Adaugat pe 29 Ian 2017
De :
Comentarii oprite

sorin-grindeanu-despere-protestele-anti-gratiere-este-un-drept-legal-sa-protestezi-in-romania-daca-o-faci-legal-si-nu-ii-deranjezi-pe-atii-este-un-lucru-clar-politic-in-aceste-proteste-219863Premierul Sorin Grindeanu a declarat duminică seară, la un post de televiziune, că respectă dreptul la protest al oamenilor, dar că nu crede că ar trebui să primeze argumentele care sunt însoțite de manifestări agresive, informează Știripesurse.ro.

„Respect opiniile argumentate. Este un drept legal să protestezi în România, atâta timp cât o faci legal şi nu îi deranjezi pe aţii. Eu respect dreptul cetăţenilor de a protesta. Am urmărit opiniile care au reieşit din aceste mitinguri. Multe dintre ele pot să le cataloghez şi pot spune că au fost distorsiuni. De ce? Pentru că a contat sursa din care s-au prezentat.

Nu mi se pare că argumentele însoţite de agresivitate sunt cele care trebuie să primeze. Nu cred că această hiperbolizare a binelui sau a răului sau a crede că doar ce spui tu este bine, pentru că poţi ajunge la rău.

Este un lucru, clar, politic în aceste proteste. Sunt şi oameni veniţi fără culoare în piaţă, dar în urmă cu câteva săptămâni am avut alegeri, iar noi am câştigat aceste alegeri şi am câştigat cu un program de guvernare pe care îl vom pune în practică. Sigur, ne aşteptam la tot felul de piedici”, a declarat Sorin Grindeanu.

Despre Autor

Articole asemanatoare