default-logo

STARE DE ALERTĂ în Australia! Regiunea orașului Logan este sub ape

Cetățenii care locuiesc în North Maclean, regiune situată în estul Australiei, sunt obișnuiți cu inundațiile. Însă chiar și așa, nu sunt mulți care pot mărturisi că își amintesc să fi văzut un potop ca cel din ultimele zile, potrivit agerpres.ro.
O femeie a avut surpriza să se trezească vineri cu apă la picioare. Însă lucrurile au luat-o pe un făgaș mult mai rău, pentru că râul Logan s-a umflat într-un timp record, iar apa a ajuns la ferestra casei sale renovate.

Spre norocul femeii, vecinii ei i-au sărit repede în ajutor, dar nu a avut timp să-și ia decât bunurile sale cele mai prețioase: câțiva cai și un câine.

„Tot ce aveam a rămas acolo. Și acum este pierdut”, spune această femeie de 47 de ani, uitându-se la casa care abia se mai vede în apa tulbure. Nu știu ce voi face acum, unde voi merge, unde îmi voi adăposti caii”, a declarat Kaycee Bentley.

Ciclonul Debbie, de categoria 4 din 5, a transformat într-o ruină statul australian Queensland. Sute de copaci au fost dezrădăcinați și bărcile au fost aruncate pe uscat.

Despre Autor