default-logo

„Sunteți un aliat adevărat, o țară minunată”. Klaus Iohannis, la Casa Albă: Președintele României este primul lider est-european primit de Donald Trump

„Sunteți un aliat adevărat, o țară minunată și avem o relația minunată iar această relație a devenit și mai bună”, i-a transmis Donald Trump lui Klaus Iohannis la Casa Albă.

„Este o mare plăcere și onoare pentru mine și abia aștept să discutăm despre parteneriatul nostru”, a răspuns Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a fost primit, vineri seară la ora 21, la Casa Albă de către liderul american Donald Trump, care l-a întâmpinat de altfel pe președintele român încă de la intrare.

Șeful statului va sta timp de o oră împreună cu președintele Donald Trump, iar la finalul întrevederii cei doi vor ține o declarație de presă comună.
Şeful statului român se află de mai multe zile în vizită în SUA. El s-a întâlnit deja cu şeful CIA şi cu congresmani americani. Înainte de Donald Trump, Klaus Iohannis a avut o discuție și cu secretarul de Stat Rex Tillerson.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la Washington, că întâlnirea pe care o va avea vineri cu preşedintele SUA, Donald Trump, este „extrem, extrem de importantă” şi că, pe bună dreptate, lumea are aşteptări mari, şeful statului român exprimându-şi încrederea că întrevederea ca decurge foarte bine.

b1.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare

Comenteaza

*