default-logo

Sute de mii de femei din toată lumea au ieșit în STRADĂ contra lui Donald Trump. Madonna a fost LIDERUL protestatarilor din Washington

Adaugat pe 22 Ian 2017
De :
Comentarii oprite

sute-de-mii-de-femei-din-toata-lumea-au-iesit-in-strada-contra-lui-donald-trump-madonna-a-fost-liderul-protestatarilor-din-washington-video-218857Sute de mii de femei din toată lumea au iesit în stradă în prima zi de după inaugurarea noului preşedinte american Donald Trump.

Protestatarele anunţaseră iniţial un marş în Washington, dar evenimente similare au fost organizate în mai multe capitale din lume.

Primele manifestaţii împotriva noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii au început în Sydney.

Mii de femei au ieşit în stradă să ceară respectarea drepturilor omului. Mesajele lor au fost afisate pe sute de pancarte.

Evenimentul a fost organizat de mai multe organizaţii pentru apărarea drepturilor femeilor din Statele Unite ale Americii. Acestea s-au adunat cu sutele de mii în Washington DC.

Mai mulţi artişti, muzicieni sau activişti au fost prezenti la eveniment, printre ei: Scarlett Johanson, Katy Perry, Alicia Keys si Cher. Şi fostul secretar de stat, John Kerry, a fost surprins printre manifestanţi.

„Suntem unici, diferiţi chiar în aceste momente, chiar dacă totul este considerat o crimă. A fost nevoie de acest moment îngrozitor pentru a ne trezi”, a declarat Madonna.
Și fostul candidat democrat la alegerile prezidenţiale, Hillary Clinton, a postat un mesaj de solidaritate pentru manifestanţi.

Manifestaţii pentru susţinerea drepturilor femeilor au avut loc în toată lumea. Una de amploare a fost în Marea Britanie.

Peste o sută de mii de femei s-au adunat și în Londra. Revolta femeilor vine dupa ce noul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a făcut numeroase declaraţii şocante la adresa acestora.

b1.ro

Despre Autor

Articole asemanatoare