default-logo

UZP, partener media la cea de-a VII-a ediție a Grădinii cu Artiști

În weekendul 22 – 23 aprilie ne reintrăm în ritm, dăm jos din straturi și din moleșeală și ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban de la firul ierbii, Grădina cu Artiști, din parcul Grădina Icoanei.
Sâmbătă, 22 ap
rilie, este plănuit un workshop de percuție cu djembe (tobe africane), tamburine, maracas, oceandrum și multe alte minuni de zornăit, lovit și zăngănit susținut de Jean-Baptiste Manitou și Ana Maria Arlequin, iar duminică, 23 aprilie, va fi un concurs de Cards against Humanity susținut de Creative Board Gaming.
Pentru că intrăm în al șaptelea an de când la Grădina cu Artiști a scos artizanii în stradă, se pregătește un târg mare, cu 50 de meșteri pricepuți, care aduc haine, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, înghețată și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.
Publicul va afla despre secretele manufacturării, așa că vor exista multe ateliere pentru cei mici și mari: de ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (susținut de Mihai Grăjdeanu)și Asociația-Editura Istoria Artei, de împâslit
lână cu Roxana Ștefănescu de la handmade-shic.ro, decoupage și go cu Igloo after-school și de decorațiuni cu flori din hârtie colorată și personaje din linguri cu Asociația Culturală Sarang Hangug.
În zona de lounge se poate lenevi pe perne unde iarba crește, savura o cafea aromată și se pot face tatuaje temporare cu henna de la Henna Journey și codițe col
orate cu ață făcute de fetele de la Artizane.
Ca de obicei, Dog Rescue România vin cu căței și pisici de cunoscut, iubit și adoptat, iar Fundaţia Visul Luanei și Wilderness Research and Conservation îi vor învăța pe doritori ce trebuie să facă atunci când găsesc animale cu care nu sunt obișnuiți.

Se vor mai găsi în Grădina de primăvară cei mai faini artiști care cântă muzica străzii, cauză de susținut de la minuni.ro, expoziție de la Andreea Angheluță Atelier și standul comunității Work at Home Moms România, unde cei interesați vor afla cum ne gestionăm impulsurile creatoare când familia crește.
Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artiști este liberă.
Anul acesta sunt programate patru ediții: Grădina de Primăvară (22 – 23 aprilie), Târgul de Moși (20 – 21 mai), Sânzienele (24 – 25 iunie), Sărbătoarea Recoltei (16 – 17 septembrie).
Programul complet al Grădinii de primăvară se găsește pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) și pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/.

(M.D.)

Despre Autor

Articole asemanatoare