◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Victoria neo-marxismului În America?

„Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America”. (Citat atribuit Stareţului Ignatie de Harbin (Manciuria) anii ’30, sec. XX-lea)

Hillary Rodham Clinton

Hillary Clinton, al cărei nume de fată pe vremea studenției la „Wellesley College” era Rodham, în anul 1969 a scris o teză laudativă de 92 de pagini, despre nimeni altul, decât Saul Alinsky. „Dacă idealurile soților Alinsky ar fi actualizate, rezultatul ar fi o revoluție socială”, scria Clinton în teza sa, disponibilă online.

„Hillary Rodham, la fel ca mulți tineri americani, a intrat în facultate cu o educație conservatoare fermă dar a ieșit un socialist înfiorător”, spune despre ea Trevor Loudon, autorul a două filme documentare apărute pe D.V.D. și streaming online, în care sunt evocate, legat de doamna. Clinton, ideile periculoase ale lui Alinsky: „Rules for Radicals” și „The Enemies Within”, ultimul bazat chiar pe cartea lui Loudon, „The Enemies Within: Communists, Socialists and Progressives in the U.S. Congress. Și pentru o parte din această transformare, se arată in documentar, răspunzător este în mod clar mentorul ei politic, radicalul marxist din Chicago, Saul Alinsky”.

Un alt amănunt deloc de neglijat pentru parcursul îndoctrinării tinerei absolvente Hillary Clinton a fost stagiul pe care aceasta l-a petrecut în anul 1971 ca intern la cabinetul de avocatură din San Francisco al avocaților Robert Treuhaft și Doris Brin „Dobby” Walker Roberson, amândoi membri ai partidului comunist american și ai Asociației Internaționala Democrată, controlată în epocă de Uniunea Sovietică. Poate fără nicio legătură directă sau cunoscută cu trecutul ei legat de cercurile radicale neo-marxiste este și faptul că, din poziția sa de secretar de stat în cabinetul Obama, prin intermediul Fundației Clinton deținută de soțului său Bill Clinton, Hillary Clinton a înlesnit cumpărarea de către Rusia a grupului minier canadian „Uranium One Inc”, de către societatea rusă „Rosatom”. Această vânzare care s-a făcut prin mai multe donații către Fundația Clinton a fostul președinte Bill Clinton, a diminuat cu 20% stocurile americane de uraniu, care au intrat astfel în posesia „Rosatom”.  Coincidență? Intâmplare? O, daa… sigur că da…

Un alt capitol deloc de neglijat care arată și o altă dimensiune ce ține de siguranța națională a Statelor Unite este și legătura foarte puternică a doamnei secretar de stat Hillary Clinton cu asistenta ei personală, Huma Abedin, un personaj cu puternice legături in lumea islamică. Huba Mahmood Abedin fost vicepreședinte al campaniei prezidențiale pentru Casa Albă din 2016 al candidatei Hillary Clinton, a fost din 2009 până în 2013 și adjunct al șefului de personal al secretarului de stat al S.U.A., Hillary Clinton. În timpul mandatului lui Hillary Clinton la Departamentul de Stat și în campania ei prezidențială, Abedin i-a devenit unul dintre cei mai apropiați și influenți asistenți.

În privința asta, cu adevărat interesante sunt alegațiile mai multor congresmani republicani, dar și mărturiile unor ofițeri C.I.A. cum că, membri ai familiei lui Huba Abedin au legături cu organizații radicale islamice, ceea ce contravine protocoalelor de siguranță națională ale S.U.A., doar că acest lucru nu a determinat-o pe Hillary Clinton să o indepărteze din imediata ei apropiere, ba dimpotrivă.

Clare Cortez, fost ofițer de operațiuni C.I.A. declara într-un interviu pentru filmul documentar „The Enemies Within” că, „în perioada în care la Departamentul de Stat a fost Hillary Clinton, întreaga politică externă a Statelor Unite a fost în întregime bulversată. Nu s-a mai continuat urmărirea și capturarea jihadiștilor, iar în Libia au ajutat prin complicitate cu milițiile jihadiste ale Al Qaeda la răsturnarea guvernului legitim condus de Gadaffi, care în ultimii ani – afirmă Cortez – colabora in secret cu guvernul american, devenind un aliat în regiune al S.U.A.”.

Acesta e doar un exemplu din multe altele care s-au intâmplat in timpul cât doamna. Clinton a fost secretar de stat pentru politica externă și Abedin sfătuitoarea ei cea mai apropiată”, a mai spus fostul ofițer C.I.A., Cortez.

Huba Abedin a venit la Departamentul de Stat cu tot bagajul său de relații și legături pe care famiia ei le avea cu Frăția Musulmană. Guvernul saudit a înființat un institut al afacerilor minorităților musulmane, la conducerea căruia l-a numit pe tatăl celei mai apropiate și de incredere asistentă a secretarul de stat al Statelor Unite. Institutul la conducerea căruia se afla tatăl Hubei Abedin a publicat revista „Jurnal – Afaceri și Minorități Musulmane”, al cărei redactor șef a fost tatăl, apoi mama asistentei doamnei. Clinton, Huba Abedin însăși fiind prezentă în consiliul de redacție. Este evident un conlict de interese, care poate fi privit și ca o cale de a-i fi răsplătite anumite servicii doamnei. Abedin, dacă nu cumva institutul respectiv era și o curea de transmisie subterană directă între guvernul saudit și secretarul de stat Hillary Clinton.

De asemenea, continuă ofițerul C.I.A. – Cortez, în cadrul acelui consiliu editorial era prezent și un anume Abdullah Omar Nassif, un saudit care înființase înainte de 11.09.2001 „Rubby Trust”, o companie care se ocupa de consultanță financiară, cu scopul explicit de a plasa bani în fonduri de investiții pentru Osama Bin Laden și Al Qaeda. Legăturile doamnei. Clinton cu organizațiile radicale islamice sunt mult mai complexe și adânci declară și Phill Haney, retras din activitate din Departamentul pentru Securitate Homeland, în același film care documentează și activitatea secretarului de stat Hillary Clinton. „În calitate de ofițer de informații, am depus un jurământ, să apăr această țară inclusiv în fața amenințărilor interne. Și Hillary Clinton este o amenințare internă” (Phill Haney, Department of Homeland Security, retired).

De ce arată lumea în care trăim așa cum arată după cele două mandate ale lui Obama cu Hillary la Departamentul de Stat, nu cred că ar mai trebui să mire pe nimeni care e într-o oarecare care măsură informat sau are un minimum interes să afle.

Ce urmează de aici mai departe?

Petre Căluian

art-emis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *