default-logo

Epidemia de de CORONAVIRUS a fost prezisă în 1981

Fiecare eveniment planetar generează speculaţii și teorii privind complotul unor forţe oculte. Și în cazul epidemiei de coronavirus lucrurile sunt identice.

În anul 1981, Dean Koontz publica cartea The Eyes of Darkness în care explica cum se dezvolta și transmite un virus pe care l-a numit Wuhan-400, un virus produs într-un laborator militar din orașul Wuhan.

La momentul publicării, cartea era o ficțiune. Subiectul a devenit realitate în anul 2020. Cartea este considerată una profetică.

O situație similară s-a produs în anul 2011, atunci când a fost lansat documentarul Another Earth. Filmul susţinea că o planetă identică cu Pământul va fi descoperită. În 21 iulie 2015, avea să fie descoperită cu ajutorul telescopului Kepler o soră a planetei noastre care a fost numită Kepler-425-B.

În anul 2017, era lansată o bandă de desene animate numită Asterix și Transitalicul, în care este vorba despre un pilot numit Coronavirus care a făcut mai multe concursuri de zbor în Italia și care venea din orașul Wuhan. Pilotul a pierdut concursurile la care a participat.

În 15 iulie 2006, era lansat filmul La Submersion du Japon. Milioane de spectatori au vizionat filmul care prezenta cutremure, explozii nucleare și tsunamii devastatoare. Filmul se termină cu imaginea unei bătrâne care se bucura văzând o pasăre care revine în Fukushima.

În 11 mai 2011, Japonia avea să fie lovită de un cutremur puternic, urmat de un tsunami puternic.

În anul 2009, a fost lansat filmul Predictions. Subiectul filmului era un accident produs pe o platformă petrolieră și deversarea în ocean a unei cantităţi enorme de petrol. Scenariul filmului avea să devină realitate, în anul 2010, atunci când un accident a avut loc pe platorma petroliera Deep Water Horizon.

The Simpsons este un celebru serial de desene animate. În perioada 2000-2001 au fost difuzate trei episoade considerate profetice. În primul episod este prezentat un personaj care seamănă izbitor cu Donald Trump și care ajunge preşedinte.

În al doilea episod este prezentat un eveniment numit primăvara arabă, iar în al treilea episod este prezentat o întâmplare legată de un virus numit Ebola. Toate aceste evenimente s-au petrecut cu câțiva ani mai târziu.

efemeride.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*