◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

A doua Ediție a Congresului Național al Studenților de la Științe Social-Umaniste are loc la UAIC

Ministerul Educației Naționale, împreună cu Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vă invită să participați la Conferința de lansare a Congresului Național al Studenților de la Științe Social-Umaniste, aflat la a doua ediție, Joi, 11 Aprilie 2019, în intervalul orar 15:00-17:00, în sala Aula Magna ”Mihai Eminescu” a Universității.

Astfel, la Iași, aproximativ 200 de studenți de la diferite universități ale țării sunt reuniți pentru a interacționa cu unii dintre cei mai buni antreprenori și profesori, specialiști în domeniul științelor social-umaniste. Din dorința de a readuce în actualitate tradiția congreselor interuniversitare, prin acest eveniment se dorește schimbul ideilor proprii ale studenților cu privire la teme și probleme social-umane de interes actual, trăind o altfel de experiență academică și având oportunitatea de a se angaja în noi experiențe sociale, dar și legând noi prietenii.

Participanții vor avea parte pe tot parcursul congresului de conferințe, dezbateri, workshop-uri și de activități recreative, cazarea și masa fiindu-le asigurate în mod gratuit de Universitate. Aceștia își vor putea îmbogăți atât cunoștiințele academice, cât și cele culturale, descoperind prima Universitate a României, orașul Iași și oamenii ce locuiesc aici.

„Este o bună oportunitate de cunoaștereși dezvoltare, în acest domeniu,pentru studenții din toate universitățile din România, precum am aflat acest lucru în prima ediție. Progresul în științele social-umaniste are loc datorită oamenilor care se dezvoltă pe ei înșiși prima dată, apoi contribuie cu diverse lucrări, cercetări în societatea științifică. Ca atare, activitățile gândite în acest eveniment sunt dedicate dezvoltării participanților, atât personale, cât și profesionale. Indic că înscrierea participanților la acest eveniments-a încheiat”, a declarat Vlad Dediu, specialist în Comunicare și  Relații Publice al evenimentului.

Pentru a putea participa la ediția a treia a acestui proiect, va fi necesară completarea formularului de înscriere ce va fi afișat în Martie 2020 pe pagina de Facebook Congresul Studenţilor de la Ştiinţe Social-Umaniste.

Persoană de contact: Dediu Vlad, Coordonator Comunicare, 074 741 26 52, vlad.dediu@hotmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *