◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Ziarul „Ploieștii”, „dependent de cititorii săi”, celebrează numărul 2 000

Presa locală are o importanță din ce în ce mai mare pentru comunități, relevând jurnalism aplicat, implicat, onest. În acest peisaj media centrat tot mai mult pe jurnalismul soluțiilor, ziarul „Ploieștii” se vădește un bastion al presei locale, devenind în timp un reper pentru curajul și vocația de care este nevoie pentru a sluji publicul și adevărul în fiecare zi.
Plecat la drum cu un nucleu de jurnaliști tineri și deciși să facă din acest ziar un pol al presei dedicate vieții cetății, „Ploieștii” a rămas ancorat în reperele civice și continuă să se manifeste matur, unic, în peisajul media. „Ziarul a fost un act de curaj din partea fondatorilor săi, o lecție de perseverență a celor care l-au făcut și l-au menținut și o școală de presă pentru cei care au lucrat aici. Îi felicit sincer pe cei care au reușit atât să mențină viu spiritul acestei tribune publice, cât și să asigure apariția săptămânalului Ploieștii în fiecare zi de joi”, afirmă jurnalistul Claudius Dociu, director general Da Da Tv, membru al Consiliului Director al UZPR, care și-a început cariera în presă la ziarul „Ploieștii”.
„Sute de ziariști, zeci de mii de zile și nopți muncite, sute de mii de coli de hârtie scrise, milioane de suflete bucurate… totul adunat în acești 30 de ani de Ziarul Ploieștii. Astăzi sărbătorim numărul 2.000 al singurului ziar dependent de… cititorii lui. Dacă a fost greu, eu vă răspund că da, dar a fost frumos!”, scrie, la ceas aniversar, jurnalistul Marius Marinescu, în editorialul publicației.
Fără să-și piardă vreo clipă caracterul local, atât de important pentru a nu lăsa spațiu liber dezinformărilor de tot felul, ziarul „Ploieștii”, lucrat cu tenacitate și pasiune de echipa sa de jurnaliști profesioniști, știe să aibă și abordare națională, și internațională, punctează, relatează, detaliază și analizează, în numele Măriei Sale publicul, căruia îi rămâne pe deplin dedicat. (Roxana Istudor)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *