◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Roland Garros | Simona Halep și-a aflat adversara din optimi! Se află la al doilea GS al carierei

Simona Halep și-a aflat adversa din optimile de la Roland Garros. Favorita numărul 3 o va întâlni pe Iga Swiatek. Poloneza de numai 18 ani a ajuns în această fază, după ce a eliminat-o pe Monica Puig (0-6, 6-3, 6-3).

Pe hârtie, Swiatek este o adversară accesibilă pentru Simona Halep. Sportiva de pe locul 104 WTA nu s-a mai întâlnit până acum cu deținătoarea trofeului de la Openul francez.

Totuși, ”Simo” poate avea motive de îngrijorare. Până la meciul cu Puig, în care a avut nevoie de set decisiv, adolescenta și-a ”spulberat” primele două adversare, Janicijevic și Wang (16 WTA), pe care le-a învins cu același scor, 6-3, 6-0.

Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei Halep din optimile de la Roland Garros

Iga Swiatek este una dintre cele mai promițătoare tinere jucătoare din circuitul feminin. Anul trecut, ea a devenit campioană la junioare la Wimbledon, după o finală câștigată, cu 6-4, 6-2, în fața lui Leonie Kung.

Cea mai bună clasare a polonezei a fost locul 88 WTA (aprilie 2019). În acest sezon, ea a participat pentru prima oară la un turneu de Grand Slam și a învins-o la Australian Open pe Ana Bogdan, în primul tur, oprindu-se în runda secundă.

Obișnuită să evolueze în calificări la majoritatea turneele la care participă, Iga a reușit să atingă și prima finala WTA a carierei, la Lugano. A fost învinsă de Polona Hercog, după ce le-a învins pe Zavatska, Kuzmova, Lapko și Kristyna Pliskova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *