default-logo

”Va fi un moment emoționant!”. Anunțul care îi va impresiona pe fanii lui Michael și Mick Schumacher

Un moment emoționant va avea loc luna viitoare! Mick Schumacher va conduce la Hockenheim Ring mașina cu care tatăl său, Michael Schumacher, câștiga al șaptelea său titlu de campion mondial de Formula 1, în 2004.

Mick va conduce bolidul Ferrari F2004 în week-end-ul 27-28 iulie, într-o cursă demonstrativă, în timpul Grand Prix-ului german.

”Cred că este ceva incredibil să conduc această mașină, la Hockenheim. Voi conduce una dintre cele mai puternice mașini din istoria Formulei 1. Un rânjet de satisfacție pe fața mea”, a spus Mick Schumacher.

”Va fi un moment emoționant să îl vedem pe Mick la volanul unei mașini care ne aduce atâtea amintiri. F2004 a fost o mașină fantastică, care a adus 15 victorii”, a spus și directorul Ross Brawn.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, învăluită de mister

Accidentul suferit de Schumacher s-a produs în decembrie 2013 la schi. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*