◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Departamentul Comunicare al UZPR continuă proiectele Centenarului

O serie de proiecte dedicate împlinirii unui secol de existență a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România sunt în derulare, cu multe altele în curs de implementare.
Sub egida secretariatului General al UZPR, Departamentul Comunicare a inițiat un dialog cu entitățile similare din Europa și de peste Ocean, urmând să se mențină vie legătura cu uniunile de jurnaliști de peste hotare. În context, una dintre inițiativele care vor fi puse în practică este crearea unei viitoare Uniuni a Presei Balcanice, cu președinție rotativă, proiect care va avea în vedere coagularea reprezentanților presei profesioniste din statele aflate în spațiul geografic al României.
Un alt proiect ce se va derula sub auspiciile împlinirii a 100 de ani de la înființarea UZPR, entitate etalon a breslei profesioniste din România, este reeditarea, în parteneriat cu UZPR, a cărții „Povestea unui steag tricolor”, de Ioan Diaconu, lansare care va fi însoțită de o serie de evenimente, precum și de o expoziție la Muzeul Național de Istorie a României.
Departamentul Comunicare al UZPR continuă neîntrerupt difuzarea pe toate canalele a activității Uniunii, reflectând pe larg manifestările curente și menținând legătura cu publicațiile din Diaspora, ale căror apariții sunt prezente în publicația Uniunii, Revista UZP.
Un alt proiect care este pe cale de a se materializa este prezența în publicațiile UZPR, precum și pe pagina web a Uniunii, a unor personalități de primă mărime ale vieții publice, care subliniază importanța presei pentru viața socială și culturală a României.
Dată fiind relevanța UZPR, ca for de afirmare a valorilor jurnalismului profesionist din România, precum și locul său între organizațiile similare de profil din alte state, Departamentul Comunicare a inițiat acțiuni de sporire a vizibilității Uniunii, de marcare, prin evenimente specifice, a momentului aniversar, inclusiv la cel mai înalt nivel, precum și de menținere și întărire a legăturilor interne și externe. De altfel, filialele UZPR din București, din țară și din Diaspora, prin președinții și coordonatorii lor, sunt angrenați în proiecte locale și regionale care se constituie într-un ansamblu de manifestări ce vor evidenția, o dată în plus în acest moment deosebit, locul UZP în societatea românească și printre celelalte uniuni de profil din străinătate. Toate seriile de evenimente care se vor derula sub auspiciile împlinirii unui secol de existență a UZPR vor fi reflectate pe larg, prin toate mijloacele de informare, prin intermediul Departamentului Comunicare, care își face o datorie de onoare din a reflecta viața profesională extrem de activă a miilor de membri ai Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

Departamentul Comunicare

Roxana Istudor – director
roxana.i.istudor@gmail.com

Miron Manega – relații cu presa
miron.manega@gmail.com

Elena Chiriță – relații internaționale

Teodora Marin – social media
teodoramarin67@gmail.com

Eveline Păuna – imagine

Un comentariu pentru “Departamentul Comunicare al UZPR continuă proiectele Centenarului

  1. Felicitări pentru acțiunile propuse. Vă voi fi alături. Vă voi trimite numărul recent alt revistei Cetatea lui Bucur cu prezența unor jurnaliști – scriitori, personalități din țară și din diaspora, publicație pe care o conduc.Prețuire,
    Elisabeta IOSIF
    Redactor șef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *