◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Simona Halep și tenismenele române: Unde debutează în 2020

Simona Halep și jucătoarele din România vor debuta în anul 2020, la primele turnee organizate de WTA. Competițiile vor debuta pe 6 ianuarie 2020 la Shenzhen, Brisbane și Auckland, iar în săptămâna următoare vor continua la Adelaide și Hobart.

Simona Halep (nr.4 WTA), care a plecat în Australia chiar în prima zi din noul an, va intra pe teren la Adelaide, orașul natal al antrenorului său, Darren Cahill. Turneul va fi la prima ediție (începe pe 13 ianuarie), el fiind din categoria Premier, cu premii în valoare de 848.000 de dolari. Pe lista de start, vor apărea, alături de româncă, Asleighh Barty, actualul lider mondial, dar și Petra Kvitova, Kiki Bertens, Johanna Konta și Sofia Kenin.

Sorana Cîrstea (nr.74 WTA), direct pe tabloul principal, Irina Begu (nr.102 WTA) și Monica Niculescu (nr.114 WTA) (în calificări) vor fi primele tenismene din România care vor debuta în 2020, la turneul de la Shenzhen, pe 6 ianuarie.  Competiția din China este de categoria International și va beneficia de premii totale de 775.000 de dolari.

Ana Bogdan (nr.98 WTA) și Irina Bara (nr.164 WTA) vor lua startul în competiția de la Auckland (Noua Zeelandă), care începe pe 6 ianuarie. Ambele vor evolua în calificări și vor trebui să treacă trei tururi pentru a ajunge în Main draw. Competiția este de categoria International, însumând premii totale de 275.000 de dolari.

Mihaela Buzărnescu (nr.113 WTA) și Gabriela Ruse (nr.185 WTA) nu s-au înscris la niciun turneu în primele două săptămâni din circuitul mondial. În schimb, Patricia Țig (nr.114 WTA), pe tabloul principal și Jaqueline Cristian (nr.211 WTA), Laura Paar (nr.220 WTA), în calificări, vor evolua la turneul ITF W25 de la Canberra (Australia), care debutează pe 6 ianuarie.

Gabriela Talaba (nr.307 WTA), în Main draw și Oana Simion (nr.436 WTA), în calificări, vor juca la competiția ITF 25W de la Daytona Beach (SUA), care începe pe 13 ianuarie.  

 

George Titus Albulescu / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *