default-logo

Ședința Consiliului Director a stabilit ultimele detalii ale Adunării Generale ordinare

Întrunită în format complet, ședința Consiliului Director al UZPR a luat în discuție pregătirea ultimelor detalii ale organizării Adunării Generale ordinare, care va avea loc pe data de 20 martie 2021, la ora 10:00 în sistem online, conform celei desfășurate în primăvara anului trecut. 

Președintele UZPR, Doru Dinu Glăvan, a reiterat necesitatea ca materialele care sintetizează activitatea organizației pe anul 2020 să fie trimise spre filiale cu cinci zile înainte de Adunarea Generală, astfel încât să fie facilitat votul. Asigurarea cvorumului se va face prin intermediul mandatelor, conform Statutului UZPR, iar votul electronic va certifica acceptul membrilor pentru Raportul Uniunii. Documentul va cuprinde o dare de seamă referitoare la activitatea UZPR, deopotrivă la sediul central și în teritoriu, Raportul Comisiei de Atestare Profesională, Raportul Juriului de Onoare și Arbitraj, Raportul Comisiei de Cenzori – inclusiv descărcarea de sarcini – precum și un Proiect pentru anul 2021. 

În cadrul ședinței, președintele UZPR a anunțat participarea Uniunii la cea de-a II-a ediție  Filmului Ecologic, în parteneriat cu Asociația Eco, apariția în scurt timp a revistelor UZP nr. 21 și Cronica timpului, demersurile pentru lansarea unui post de radio al UZPR, care să fie susținut din sponsorizări, precum și promovarea la Televiziunea Română a concursului „Sens și contrasens în mass-media” al UZPR, cu materiale de presă publicate în anul 2020. 

„Tot ce s-a promis în ediția anterioară a Adunării Generale a fost îndeplinit, ba chiar s-au depășit estimările în unele direcții. Activitatea Uniunii a fost rodnică, cu cheltuieli mai mici decât veniturile”, a conchis Ilie Cristescu, președinte al Comisiei de Cenzori.

O nouă ședință a Consiliului Director, care va aproba materialele destinate Adunării Generale ce urmează a fi trimise spre filiale, a fost programată pentru 13 martie 2021.

 

Departamentul Comunicare

Despre autor

Articole asemănătoare

Posted On 19 mart. 2020
, By

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.