◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro17.04.2024

Surpriză inedită pentru Larisa Iordache! Gimnasta a primit o vizită neașteptată la antrenament

Larisa Iordache și Maria Holbură s-au trezit la antrenament cu nimeni altul decât șeful Federației Internaționale de GimnasticăMorinari Watanabe. Japonezul a dorit să asiste la antrenamentul celor două sportive care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice.

Însoțit de președintele Federației Române de Gimnastică, Carmencita Constantin, de vicele, Ioan Suciu, de șeful COSR, Mihai Covaliu, de președintele Clubului Dinamo, Ionuț Popa, Watanabe, care este și membru al Comitetului Internațional Olimpic, a asistat la pregătirea celor două gimnaste.

Larisa Iordache și Maria Holbură au primit vizita lui Morinari Watanabe, președintele Federației Internaționale de Gimnastică

Sper că s-a simțit foarte bine la noi. A fost o onoare să îl avem în sală, s-a văzut că i-a plăcut. Nu mă așteptam să îmi spună că este încântat că m-am întors să concurez. M-am bucurat foarte tare„, a declarat Larisa Iordache, gimnastă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo la individual compus.

Sosit în România în urmă cu câteva zile, șeful FIG a avut programul încărcat. În weekend a fost prezent la „Cupa Irina Deleanu”, la gimnastică ritmică.

Morinari Watanabe, președintele Federației Internaționale, și-a amintit de istoria gimnasticii românești

Întâlnirea de la Sala Dinamo cu Larisa și Maria și cu antrenorii lor, l-au făcut pe președintele Federației Internaționale de Gimnastică să își reamintească istoria acestui sport.

Gimnastica românească are o istorie mare, grozavă, vreau ca în timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, gimnaștii români să ne arate această istorie mare și frumoasă, care le poate aduce medalia de aur„, a spus Morinari Watanabe, președintele Federației Internaționale de Gimnastică.

Watanabe este convins că gimnaștii români care vor merge la Jocurile se vor întoarce acasă cu medalii.

Antrenorul Larisei Iordache, Cristian Moldovan și fostul gimnast Ioan Suciu, în prezent unul dintre vicepreședinții Federației Române de Gimnastică, au fost încântați de vizita lui Morinari Watanabe.

Este un privilegiu pentru noi în a-l avea pe președintele FIG în mijlocul nostru. Este o bucurie în egală măsură. Sunt convins că această vizită va crea o mult mai mare legătură între tot ce înseamnă gimnastică românească și gimnastica din Japonia„, a punctat Ioan Suciu, vicepreședintele Federației Române de Gimnastică.

Delegațiile țărilor participante la cea mai mare competiție sportivă a planetei au început deja să sosească în Japonia

Șeful de la FIG este și membru în boardul executiv al Comitetului Olimpic Internațional și a vorbit și despre organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc peste două luni, chiar dacă există zvonuri care susțin că se vor amâna din nou.

Atât Comitetul Internațional Olimpic, cât și Guvernul Japoniei, dar mai ales sportivii, își doresc ca Jocurile Olimpice să aibă loc, iar noi vom face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple. Prima care a ajuns a fost echipa de softball a Australiei. Pas cu pas, multe țări vor veni să se pregătească pentru Jocurile Olimpice„, a mai spus Morinari Watanabe, președintele FIG.

Șeful Federației Internaționale de Gimnastică a fost prezent de asemenea la Casa Olimpică, la invitația președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu. La întâlnire au fost prezenți George Boroi, secretar general COSR, Carmencita Constantin, președinte Federația Română de Gimnastică, Irina Deleanu, președinte Federația Română de Gimnastică Ritmică și Mircea Apolzan, secretar general Federația Română de Gimnastică Ritmică.

 

digisport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *